Online geld verdienen: Makkelijk en snel!

Online geld verdienen

Dus je wil online geld verdienen? Op deze pagina leer hoe je met verschillende methodes online geld kan verdienen.

Online geld verdienen met Google Adsense

Google Adsense is 1 van de makkelijkste manier om online geld te verdienen. Je maakt een Google account aan, meld je aan voor Google Adsense en na een controle kan je direct advertenties plaatsen op je website. Natuurlijk kan je zelf op advertenties gaan klikken, maar dat wordt niet gewaardeerd dppr Google. Je kan er zelfs een levenslange ban door krijgen. Voor Google Adsense dien je wel minimaal 18 jaar oud te zijn.

YouTube

YouTube is het bekendste online platform om video’s op te kijken. Sommige filmpjes worden duizenden of miljoenen keren bekeken. Als je zelf een youTube kanaal aanmaakt kan je geld verdienen door het tonen van advertenties rondom je video’s. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een camera. Dat hoeft nog nieters een dure camera te zijn. Om te beginnen kan je ook bijvoorbeeld je iPhone gebruiken.

Spaarprogramma’s

Een andere manier om zonder al te veel moeite online geld te verdienen is via een spaarprogramma. Met een spaarprogramma krijg je per dag of per week een aantal e-mails in je mailbox. Als je hier op klikt ontvang je een beetje geld. Vaak kan je korting krijgen bij verschillende webshops of abonnementen. Je kan ook meedoen aan onderzoeken of andere leden aanbrengen. Hier verdien je het meeste geld aan. Een aanrader is Euroclix of Direct Verdiend.

Bitcoins

Bitcoin is een digitale valuta waarmee je op steeds meer plekken kan betalen. Om te betalen met bitcoins heb je geen bank nodig, enkel een wallet. Dat is een digitale portemonnee waarin je je bitcoins kan bewaren. Zie voor uitleg de pagina Wat is bitcoin Enkele jaren geleden kon je zelf bitcoins maken door je processor of grafische kaart berekeningen te laten doen. Omdat dat steeds lastiger wordt, is het nu eigenlijk niet meer te doen. Gelukkig zijn er nog wel manieren om gratis aan bitcoins te komen. Elkele voorbeelden hiervan zijn:999dice waarmee je kunt gokken met bitcoins. Wil je meer zekerheid dat zijn Bitvisitor en Earn Free Bitcoins aanraders. Meer van dit soort sites vind je op de Hompage van deze website.Comments are closed.